SIAPA SAYA?

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca.  Terima kasih kerana singgah ke laman ini 

Nama saya Nurul Fazreen binti Othman (Fazreen). Saya juga adalah seorang Pengedar Berdaftar Produk Shaklee.  Saya adalah seorang ibu kepada seorang anak perempuan yang comel, Adlina Maisarah. Isteri kepada suami yang tercinta Mohd Haniff Abd Latif. Menetap di Bandaraya Johor Bahru. Masih lagi berkhidmat di dalam sektor awam sebagai Pembantu Tadbir.  

Pertamanya, saya ingin berkongsi dengan anda. Saya mula jatuh hati dengan produk Shaklee setelah menggunakannya untuk diri sendiri sejak saya melahirkan anak pertama dan secara tidak langsung terus daftar menjadi ahli pada tahun 2013.  Pada mulanya tujuan mendaftarkan diri menjadi ahli hanyalah untuk makan sendiri.  Saya bermula dengan SET BERSALIN/BERPANTANG yang diperkenalkan oleh rakan pejabat saya.  Sehingga kini, saya adalah antara beribu-ribu pengguna yang berpuashati dengan produk Shaklee.  Sehingga kini saya masih terus menggunakan vitamin ini untuk kesihatan menyeluruh dan saya berasa lebih ceria dan bertenaga menjalani kehidupan harian. 

Saya amat tertarik dengan rakan merangkap upline saya Nur Razali yang kerap update bonus, promosi produk, tips berbisnes, kata-kata semangat dan motivasi terus tergerak hati untuk menceburi bisnes Shaklee. Rupa-rupanya banyak faedah yang kita akan perolehi sekiranya kita menjadi ahli.  Kali pertama berbisnes Shaklee kekok jugak. Banyak yang saya belajar dari rakan-rakan dalam group/ blog/ fanpage orang lain, cara mula berbisnes dan baca tentang info produk.

Alhamdulillah, kini saya lebih yakin untuk memulakan bisnes Shaklee walaupun masih baru. Apa yang penting bagi saya adalah saya dapat berkongsi sedikit ilmu dengan ramai orang di luar sana tentang penjagaan kesihatan dan yang paling penting semua pelanggan saya berpuashati, baik dari segi konsultasi sehinggalah ke servis penghantaran.

Sekiranya anda berminat dengan peluang menjana pendapatan secara online tidak kira sepenuh masa atau separuh masa, inilah peluang anda! dan semuanya di hujung jari anda. Saya akan cuba bantu anda dan memberikan guideline macam mana hendak bermula berbisnes dengan Shaklee.

Kepada semua pelanggan Awesome Vitamins Ever yang dihormati, terima kasih kerana masih setia dan terus setia bersama Awesome Vitamins Ever dan vitamin semulajadi Shaklee.  Saya percaya apabila anda sudah mula jatuh cinta dengan Shaklee, secara automatik anda akan rasa sangant teruja untuk berkongsi dan memberitahu orang lain tentang pengalaman anda sendiri.  Tepuk dada tanya hati..betul tak? Bila hati kata nak..maka jangan berlengah dan terus untuk majukan diri.

Kebiasaannya, jika kita promosi secara bersungguh-sungguh sekalipun, tiada siapa yang bayar kita tetapi itulah perbezaannya dengan Shaklee. Anda daftar sebagai ahli dan Shaklee akan bayar BONUS!! Usaha lebih anda dapat lebih.

Shaklee tiada sebarang iklan di kaca televisyen atau radio. Tiada penyanyi seperti Justin Bieber atau pemain bola sepak sehebat Lionel Messi untuk membuat 'endorsement' tentang produk Shaklee.  Hakikatnya, kita semua adalah model dan 'endorse' produk Shaklee.  Daripada Shaklee melaburkan jutaan ringgit kepada selebriti atau ahli sukan, Shaklee mengambil keputusan bijak untuk melaburkan semua duit itu untuk membayar semua pengedarnya yang gigih berusaha keras.  Justeru, dengan berbesar hatinya, saya ingin memberitahu semua para pelanggan terutamanya yang masih belum menjadi ahli, andainya anda berminat, inginkan mendapat keistimewaan menjadi ahli dan yang sedang mencari pendapatan sampingan sama ada 2 angka, 3 angka hatta 6 angka sekalipun, JOM JOIN GRUP SAYA.

Modal?
Memadai dengan mendaftar sebagai ahli dengan yuran serendah RM 75.00 (untuk seumur hidup).  Tidak perlu berhabis sehingga ribuan ringgit kerana semua stok di bawah pengurusan Shaklee Malaysia.  Kecuali, anda ingin beli sedikit stok dan simpan di rumah.  TETAPI, tetap BUKAN RIBUAN RINGGIT, tak perlu BUAT PINJAMAN.  Paling penting, NO HEAD HUNTING.

KELAS?BIMBINGAN?TAK TAHU APA? TIADA PENGALAMAN?
'Kelas' kami adalah fleksibel.  Semua ada di hujung jari anda.  Hanya melalui alam maya.  Tidak perlu berjumpa dan berbincang hingga sampai lewat malam.  Kelas latihan fizikal juga disediakan atas permintaan ramai.  Sudah tentu semuanya bermula dari KOSONG.  Sama seperti saya. tak tahu apa-ape pada mulanya.  Oleh sebab itu, pentingnya 'upline'.  'Upline' adalah MAK anda dalam organisasi saya, jurulatih anda, cikgu anda.  Dalam organisasi kami, para mak diajar untuk bertanggung jawab kepada anak-anak yang INGIN BERJAYA.

ANTARA KELAS YANG SAYA HADIRI (KELAS MEMBUAT BLOG)


menghadiri kelas blog
Menghadiri kelas membuat blog bersama Mama Yati Napi


Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:

Nurul Fazreen bt Othman
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, PandanNo comments:

Post a Comment