Friday, 31 March 2017

A.V.E Petua Ketatkan Vagina Selepas Bersalin Seperti Anak Dara

♥️ Petua Ketatkan Vagina Selepas Bersalin Seperti Anak Dara ♥️

Nak makan jamu, kadang-kadang tak tahan dengan BAU dan RASA jamu tu sendiri kan. 😣😣😣

Tapi kalau dah kawin kaum isteri tak boleh ambil mudah penjagaan dalaman kita tau. Lebih-lebih lagi selepas dah bersalin. Faham-faham ajelah kan.

Sebab itu orang dulu-dulu amalkan jamu untuk "ketatkan" mana-mana yang longgar dan "anjalkan" balik mana-mana bahagian yang dah kendur.

Alhamdulillah banyak feedback kami terima dari pengguna #AlfalfaShaklee terutamanya ibu menyusu yang amalkan Alfalfa sebagai milk booster mereka.

Tetapi yang BEST nya "side effect" dari Alfalfa tu membuatkan mereka bahagia, suami pun makin sayang. 😍
.

Antara feedback pengguna tegar #Alfalfa...
.

❤️ CIK B TEGANG ! ❤️

"Sejak makan Alfalfa increase dose ni cik B cam tegang je. Dia punya penangan mcm mkn KOLAGEN.😁"
.

❤️ TESTIMONI - MAK ANAK 4 RASA MACAM BARU KAWEN ❤️

"Efek ketat. 🙈🙈 Haa mcm baru kawen giteww. Mak anak 4 rasa macam baru kawen!! Giller lah alfalfa nie."
.

Alfalfa sinonim dengan efek :
✅ #milkbooster
✅ #anjalkanpayudara
✅ #mengetatkanvagina
✅ mengurangkan #keputihan
.

#AlfalfaJamuModen


Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:

Nurul Fazreen bt Othman 

SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan, Mutiara Rini, Mutiara Mas
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

Thursday, 30 March 2017

A.V.E Testimoni: Batu Hempedu Ketika Mengandung

[ TESTIMONI : BATU HEMPEDU KETIKA MENGANDUNG ]

Asalnya saya menyangka masalah GASTRIK datang kembali setelah sekian lama tidak mendapat serangan. Sakitnya hanya Allah sahaja yang tahu. PEDIH YANG AMAT di bahagian ULU HATI, ABDOMEN DEPAN & BELAKANG sehingga hanya mampu merengkot di atas katil menahan sakit.

Apa sahaja makanan yang masuk akan dimuntahkan. Badan jadi LEMAH tak bertenaga. Saya yang merupakan seorang penjawat awam terpaksa mengambil cuti rehat.

Ketika itu juga saya baru disahkan mengandung anak ke-3. Doktor mengandaikan perubahan hormon yang menyebabkan gastrik menyerang. Saya diberikan ubat cecair berwarna putih untuk masalah gastrik dan angin. Paracetamol juga dibekalkan sebagai penahan sakit. Doktor juga berikan saya cuti sakit selama beberapa hari. 

Setelah habis ubat, sakit masih belum reda. Saya dibekalkan lagi doktor ubat yang hampir sama serta disambung cuti sakit beberapa hari. Keadaan berulang sehingga habis 3 botol ubat cecair putih tersebut. 

Suatu hari, kebetulan saya ada temujanji di Klinik Ibu dan Anak untuk pemeriksaan rutin ibu hamil. Jururawat yang bertugas menegur tentang mata saya yang kelihatan kuning. Sebenarnya saya ada perasan perubahan tersebut, tetapi tidak mengambil serius kerana kurang pengetahuan. 

Setelah itu, saya dirujuk kepada pakar perubatan. Rupanya beberapa simptom yang telah saya alami sebelum ini adalah PETANDA MASALAH HATI. 

Simptom tersebut termasuklah :
❌ gatal-gatal di seluruh badan
❌ najis pucat
❌ air kencing berwarna gelap.

Pemeriksaan ultrasound mengesahkan saya ada BATU dalam HEMPEDU sebesar hampir 1cm.

Doktor cuma nasihatkan saya mengawal pemakanan dan ambil paracetamol sekiranya sakit menyerang. Rawatan lanjut samada pembedahan atau laser tak digalakkan pada awal kehamilan. Sebaiknya tunggu selepas bersalin. 

Saya memutuskan untuk ikhtiar cara lain sementara menunggu temujanji seterusnya. Sebenarnya saya tak tahan menanggung sakit yang berulang-ulang. Tak mungkin saya boleh bertahan dengan ubat tahan sakit semata-mata. Lagipun memang saya tak biasa amalkan Paracetamol sebelum ini.

Setelah buat pembacaan, kajian dan merujuk pada mereka yang lebih arif, saya mula mengambil makanan tambahan Shaklee iaitu :

ℹ️ Lecithin
ℹ️ Omega Guard
ℹ️ Vita-C
ℹ️ OsteMatrix
ℹ️ Alfalfa
ℹ️ DTX Complex
ℹ️ Vivix (selepas bersalin). 

Saya juga amalkan diet dan petua alternatif menggunakan pemakanan yang sesuai. 

Alhamdulillah.. hanya beberapa hari selepas mulakan suplemen, simptom JAUNDICE mulai hilang diikuti dengan reda gatal-gatal, najis dan air kencing kembali normal.

Sejak itu saya tak lagi diserang sakit abdomen seperti sebelumnya. Walau bagaimanapun saya teruskan semua suplemen sehingga selamat bersalin. 

Selepas pantang, saya dirujuk semula kepada doktor. Syukur sangat bila didapati batu hempedu telah mengecut sebanyak 2mm. Doktor setuju untuk saya meneruskan usaha alternatif tanpa rawatan lanjut. 

Kira-kira setahun kemudian, saya kembali hamil. Sekali lagi kerisauan mengenai serangan batu hempedu menghantui saya. Apabila buat pemeriksaan ultrasound, saya amat terkejut bila doktor memaklumkan bahawa hempedu saya sangat BERSIH dan TIADA BATU. Hanya ada sedikit saja 'sludge' yang normal. 

Alhamdulillah... Saya sangat gembira kerana dapat kembali sihat tanpa ubat dan pembedahan. Sekarang saya tidak teragak-agak untuk terus amalkan Shaklee sebagai langkah pencegahan dari masalah ini berulang kembali. 

Cukuplah sekali saya melalui pengalaman menyakitkan itu. Semoga perkongsian saya ini dapat membantu mereka yang mempunyai masalah batu dalam hempedu seperti saya. 

*Credit story : Zeti Hafiza


Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:

Nurul Fazreen bt Othman 

SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan, Mutiara Rini, Mutiara Mas
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

Wednesday, 29 March 2017

A.V.E Nak Cantik??Kini Menjadi Kenyataan!!

Berita baik buat mereka yg NAK CANTIK ❤️😍 

Apa lagi jom dapatkan Set Kulit Cantik ini...
.
🍀ESP🍀 
protien soya NON GMO baik untuk menghasilkan sel-sel sihat ,menganjalkan kulit , mengecilkan liang pori, menganjalkan payudara, mengurangkan gastrik, meningkatkan tenaga, Zero  Kolesterol , Lengkap dgn Kalsium dan Vitamin B 👍👍 Top-Toe Beauty Secret! 

🍀Vit C Plus🍀 
mencerahkan kulit , mengecutkan jerawat , meningkatkan imun badan , perlepasan berperingkat yang unik untuk penyerapan berkesan .
.
🍀Vita E Complex🍀 
meningkatkan kelembapan kulit , mengurangkan parut jerawat dan jeragat , meningkatkan seri wajah, mengurangkan garis halus, menyihatkan salur darah .

🍀B Complex🍀 
Vitamin B juga penting untuk pembentukan sel badan jadi ianya penting untuk awet muda, kulit yang licin dan kelihatan muda, melambatkan rambut beruban, membantu untuk kecantikan kulit, rambut dan mata, kekuatan kuku



Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:

Nurul Fazreen bt Othman 
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan, Mutiara Rini, Mutiara Mas
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*


Monday, 27 March 2017

A.V.E Vitamin Yang Tidak Sesuai Diambil Masa Mengandung

🍀VITAMIN YANG TIDAK SESUAI DIAMBIL MASA MENGANDUNG

Ok pagi2 ni saya nak #remind sikit tentang pengambilan beberapa vitamin oleh ibu mengandung.

Walau pun kita tau semua vitamin Shaklee ni selamat, natural takde bahan kimia semua. Tapi kena ingat tak semua nya sesuai diambil waktu mengandung. 

Cukuplah ambil yang asas sahaja dulu seperti ESP, VITALEA, BCOMPLEX, OSTEMATRIX, VIT C, PEPPERMINT GINGER PLUS (jika perlu bagi yang mabuk dan loya)


🍀SESUAI KAH OMEGA DIAMBIL MULAI 1ST TRIMESTER ?

Omega bagus utk bekalkan DHA dan EPA bagi pembentukan otak dan saraf baby yang baik.

Cumaaaaa....kebiasaannya kita sarankan selepas kandungan masuk 2nd trimester @ kandungan dah kuat/stabil.

Menurut kajian, masa paling sesuai untuk mula mengamalkan Omega-3 adalah ketika trimester ketiga iaitu apabila otak janin sedang terbentuk. 👍

Sarah Nutritionist Shaklee juga sarankan ambil 2nd trimester.

Bak kata Celine Nutritionist Shaklee masa bengkel nutrisi pertama tahun 2013 dulu.

"Orang mengandung ni badan dia sangat fragile. Kadang-kadang pagi ok, malam melepek. Kita tak dapat nak agak kondisi badan dia."

Ada orang makan omega masa mengandung tiba2 jadi bleeding. Ada yang gugur. 😣

Ada orang makan dari awal OK je. Badan lain2 kan. Kondisi tak sama.

Langkah terbaik suggest bila kandungan dah cukup kuat. 





🍀IBU HAMIL BOLEH MAKAN KOLAGEN KE ?

Ini satu lagi. Ada ibu hamil nak makan kolagen utk menten cantikkkk. Ye betul makan kolagen mmg cepat nampak efek kulit cantik tu berbanding makan vitamin c.

Cumaaaa kena ingat. Dalam kolagen shaklee ada ekstrak kerang-kerangan.

Sarah cadangkan jangan ambil kerana khuatir baby alahan pada kerang2an.

Sebab kita TAK NAMPAK keadaan baby kat dalam perut tu kan. Kalau ibu menyusu yang nak cuba kita boleh nampak reaksi baby kalau ada alahan. Kita nampak baby gatal ke ruam ke.

Tapi kalau mengandung kita x nampak. Jadi masa mengandung konsisten aje makan vitamin C pun boleh je cantek. 

Malah kalau uols perasan, dua golongan yang paling konsisten makan vitamin c ialah ibu hamil dan ibu menyusu. 

Sebab kita makan fikir utk anak kan. Utk kuatkan antibodi anak. Demi anak sihat mak akan makan hari2 tak miss. Dalam masa sama mak akan dpt manfaat kulit yang bersih gebuuu je.

Tak caya cuba tengok mak2 hamil mak2 menyusu. Bersih kan kulit diorang.

So waktu ngandung tak perlu makan kolagen lagi. Kita makan nak anak sihat juga kan. Bukan utk mak cantik sorang2.



Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:

Nurul Fazreen bt Othman 

SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan, Mutiara Rini, Mutiara Mas
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

Sunday, 26 March 2017

A.V.E Nutriferon dan Kimoterapi


Pesakit dalam proses rawatan kimo boleh ambil Nutriferon untuk kuatkan sistem imun badan mereka.

Tahukah anda??

Pesakit kanser yang SEDANG kemo TIDAK BOLEH minum vivix !!!



BERAPA LAMA SELEPAS CHEMO BARU BOLEH AMBIL VIVIX ???

✅Sel renewal 90 days. To be safe tunggu 90 days selepas kimo baru ambil vivix.

✅Vitamin antioxidant sifatnya kontra dengan proses kimo.

✅Orang lepas kimo badan di tahap yang sangat lemah..ambil masa yang sangat panjang untuk ok semula..Bergantung juga jenis cancer yang dialami.

Ada cancer yang agresif selepas kimo..jadi bimbang reaction nya lebih teruk.

✅Orang yang sedang dalam proses kimo boleh ambil ESP, MEAL SHAKES, PERFORMANCE DRINK & NUTRIFERON untuk tenaga dan kuatkan sistem imun pesakit.

✅Orang lepas kimo better ambil ESP untuk bina sel2 baru yang lebih sihat.


🍁PETUA IKHTIAR RAWATAN DENGGI🍁

Ini pengalaman rawatan denggi untuk suami Leader Ida.

"Aritu mata putih dia dah macam kuning. Sebab doctor kata virus denggi ni memang attack liver (hati).

Nak recover liver tu pon ambik mase lama. Saya bagi nutriferon, vivix tiap2 hari.

Minum air banyak2. Aritu saya buat kan husband jus pucuk betik, #supketam, air rebusan red dates.

Selain monitor platelet, tengok juga haematocrit @ HCT % tu (kepekatan darah merah).

Mak saya kata ketam yang selalu jual kat kedai seafood cina tu. Yang sepit dia besar tu. Masak sekali dgn cengkerang dia."

Alhamdulillah.


Simpan 1 kotak Nutriferon di rumah anda sebagai pengganti panadol & ubat tahan sakit.

Jika anda selalu alami migrain, sakit perut, senggugut, selesema, batuk....sila bawa beberapa sachet nutriferon dalam handbag anda.

Nampak anak2 dah start nak batuk ke selesema ke demam ke semput ke...cepat2 bagi nutriferon. InshaAllah terkawal.


CARA NAK MAKAN NUTRIFERON
==========================



Koyakkan hujung sachet nutriferon terus tuangkan atas lidah. Kemam dan telan/minum air kosong.

RASA SEDAP ! 

Seakan rasa gula merah tapi tak manis sangat. Budak2 pun suka rasa nutriferon.


DOS BIASA

● 1 sachet sehari sekali utk dewasa
● 1/2 sachet utk kanak2

Jika sedang tak sihat boleh double dose. Ambil siang dan malam pon boleh. Ambil hari2 sehingga betul2 sihat.

Hari biasa boleh ambil SEMINGGU sekali pon ok. Tujuannya utk boost imun sistem kita. 

Waktu sihat tak perlu ambil tiap hari pon ok.
Waktu sihat kita ambil vitaminC @ chewable vitamin c untuk anak-anak kita.

Sebagai PERISAI lindungi badan kita dari penyakit. 

Ambil vitamin bukan bermaksud kita TAK AKAN SAKIT. Sakit itu dari Allah.

Cuma keadaan sakit tu terkawal sedikit berbanding orang yg tak ambil vitamin langsung. 😉


Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:
Nurul Fazreen bt Othman
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan, Mutiara Rini

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

Saturday, 25 March 2017

A.V.E Apakah Vivix?

🍥VIVIX SHAKLEE🍥




🍒APAKAH VIVIX ???

🍇Supplemen anti-penuaan terbaik didunia yg dibangunkan selepas bertahun- tahun oleh Shaklee.
🍇 Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

🍒 KEISTIMEWAAN & KHASIAT

🍇Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik
🍇Memperbaiki DNA 
🍇Memperbaiki tenaga sel 
🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍇Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi 
🍇melindungi saraf
🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
🍇Membantu merawat penyakit parkinson
🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
🍇Menggalakkan kesihatan keseluruhan 

🍒SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN VIVIX???

🍇Sesiapa sahaja yg mahu mendapt khasiat polifenol semulajadi yg tinggi, demi sebuah kesihatan.
🍇Golongan yang mengidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ
🍇Pesakit SLE
🍇Pesakit jantung 
🍇Pesakit kencing manis
🍇Pesakit darah tinggi'
🍇Pesakit gout
🍇Pesakit stroke
🍇 Wanita yang mempunyai cyst
🍇Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah
🍇Golongan yang mempunyai masalah selaput mata
🍇Perokok tegar
🍇Ketagihan dadah 

🍒 CARA TINDAKAN VIVIX KEATAS SEL

🍇Mempertahankan sel (cell defense)
🍇Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
🍇Memperbaiki sel (cell repair)
🍇Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

🍒MACAM MANA RASA VIVIX?

🍇Tanpa pewarna tiruan, pemanis, alkohol, pengawet
🍇 Sangat sedap. Macam ribena pekat, manis manis medal.
🍇Vivix boleh tahan selama 1-2 bulan (bergantung pd cara pengambilan)

🍒 PERBEZAAN VIVIX & VITAMIN LAIN

🍇Membekalkan 'orac value' yg tinggi utk tubuh manusia
🍇Tidak terdapat silica gel kerana ianya bersifat semulajadi dan pastinya selamat & berkesan

🍒 SIAPA YG TIDAK BOLEH AMBIL VIVIX??
🍇Ibu mengandung
🍇Ibu menyusu

           
🍒 MEKANISME ANTI PENUAAN

🍇Melindungi & memperbaiki selular DNA
🍇Mengaktifkan pengawalan genetik utama
🍇Menggalakkan biogenesis
🍇Melambatkan pembentukan protin AGE

🍊 Nota Kaki🍊
::::::::::::::::::::::::::::::

✔️ Vivix perlu disimpan dlm peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi
✔️ Memerlukan suhu yg lebih rendah agar tahan lebih lama..

🌀 Semoga bermanfaat utk pengetahuan...😊


Sila baca DISCLAIMER



Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:
Nurul Fazreen bt Othman
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan, Mutiara Rini

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

Friday, 24 March 2017

A.V.E Apa Fungsi Nutriferon?

APA FUNGSI NUTRIFERON?
======================



.
🐞 Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari.

Ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk meransang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan; T-sel, B-sel dan macrophage.
.
🐞 Melawan kanser dan tumor.

Interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan #tumor dan sel-sel #kanser. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan #kimoterapi.
.
🐞Melindungi daripada influenza.

Ia mengimbangi imun terhadap alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus dan mikrob (demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza)
.
🐞Meringankan tekanan dan kelesuan.

Membantu mengatasi kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, #tekanan, #keletihan dan gaya hidup aktif.
.
🐞 Melambatkan penuaan

Formula uniknya meransang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.
.
🐞 Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B dan C.

Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaaa. Misalnya, #kembung, #mual dan #muntah.
.
🐞 Mengurangkan simptom menopaus.

Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, #kolesterol tinggi, masalah peredaran darah dll.
.
🐞 Mengurangkan gejala PMS

Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan dan masalah tidak dapat tidur dan moodswing.

PERISAI TUBUH ANDA MELAWAN PENYAKIT ‍‌‌‌‌‌‌‌💝‌‌
.
.
Pengganti PANADOL & UBAT TAHAN SAKIT dari sumber semulajadi.‍‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌👍‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌👍‌‌
.
.
Boleh diambil seawal usia setahun hingga dewasa.
.
.
‍‌‌‌‌‍‍‍‌‍‌🔴‌‌ Siapa yang sesuai ambil Nutriferon ini? ‍‌‌‌‌‍‍‍‌‍‌🔴‌‌
.
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang #selesema, #batuk, #demam
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang #semput @ #athma
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang #migrain
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang #senggugut
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang bertarung dengan #kanser
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang alami #hepatitis
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang #eczema
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang rendah antibodi
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌orang tua yang sudah uzur
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang ada #penyakit kulit
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang alami penyakit disebabkan virus dan bakteria
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌mereka yang alami cirit birit
‍‌‌‌‌‍‌‍‌‌💮‌‌baby bwh setahun yg breastfeeding...ibunya digalakkan ambil nutriferon utk bantu kuatkan imun baby

Dan banyakkk lagi......
.
‍‌‌‌‌‌‌‍‌ℹ️‌‌‍‌‌‌‌‌‌‍‌ℹ️‌‌‍‌‌‌‌‌‌‍‌ℹ️‌‌

NUTRIFERON bertindak "MENGEJUTKAN" ASKAR-ASKAR ANTIBODI di dalam tubuh manusia untuk bekerja sekiranya terdapat jangkitan dan serangan VIRUS @ BAKTERIA dari luar.
.
.
‍‌‌‌‌‍‌‌❤️‌‌ Tips !! ‍‌‌‌‌‍‌‌❤️‌‌
.
‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‍‌↔️‌‌Sentiasa READY kan satu kotak di rumah anda.

‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‍‌↔️‌‌Sentiasa bawa beberapa sachet dalam handbag anda ke mana-mana saja.


🌻Testimoni HFMD & Chicken Pox🌻

HFMD & Chicken Pox tue, combination NutriFeron + Herbal Blend Cream terbaik! 


Sekejap sahaja blister Chicken Pox mengecut, blister HFMD pula terkawal tak merebak banyak, dan demam pun tiada. Tambahkan #MealShakes jika anak tiada selera makan, untuk bekalkan nutrisi secukupnya.

Sila baca DISCLAIMER


Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:
Nurul Fazreen bt Othman
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan, Mutiara Rini

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*