Monday, 6 April 2015

A.V.E : Vitalea For Children Multivitamin Terbaik Untuk Anak-Anak

Apa khabar para pembaca blog A.V.E?

Semoga anda sihat sejahtera di samping keluarga tersayang. 

Haaaa..kalau orang dewasa ada multivitamin VITA-LEA WITH IRON (sila click link), kanak-kanak punya pun ada tau!!. 

Sebenarnya sebelum ni VITA-LEA FOR CHILDREN memang dah ada,tapi lepas tu pada 2013, production telah dihentikan sebab Shaklee nak improve formula vitamin ni. 



vitalea chewable
Vitalea for children

Dan Alhamdulillah, kini ianya KEMBALI!! 



Jom kita tengok apa kelebihan VITA-LEA FOR CHILDREN ni!!


vitalea chewable
Vitalea For Children


vitalea chewable
Vitalea for children


FUNGSI VITA-LEA FOR CHILDREN

1. melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi daripada pemakanan harian

2. meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

3. menyokong jangka hayat hati, usus dan mata

4. meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi

5. memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas

6. melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf

7. meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat

8. menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang

9. membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga

10. mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal

11. mencegah penyakit beguk (tiroid)

12. meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia

13. membantu memulihkan selera makan

14. melancarkan proses pencernaan

15. membantu meningkatkan kecerdasan minda

16. membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan

17. membantu penyerapan zat daripada makanan

VITA-LEA FOR CHILDREN ni ada 17 Vitamins dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita. 

Yang penting, ianya diperbuat daripada BAHAN SEMULAJADI saja. Contohnya, ia menggunakan PEMANIS SEMULAJADI iaitu XYLITOL. So elok untuk kesihatan gigi tau..


vitalea chewable
Vitalea for children


Rasanya pula? Semestinya PERISA SEMULAJADI ANGGUR yang sedap!! Bukan perisa sintetik yerr.. So ibu bapa jangan risauu... 


Vitalea chewable
Multivitamin Terbaik Untuk Anak-Anak



Set Lengkap Kanak-Kanak Sihat dan Pintar : Omegaguard, Mealshakes, Vita-lea for Children, Chewable Vitamin C. 

Semoga dengan usaha ini, Allah kurniakan kesihatan tubuh badan dan kecerdasan minda kepada anak-anak syurga kami. 

Anda berminat nak beri yang TERBAIK untuk anak-anak anda juga? In Shaa Allah Fazreen sedia membantu. 

Thanks for reading :)

Promosi Hebat Shaklee April 2015


Promo Shaklee April 2015


Promosi tamat pada 30 April 2015. Contact Fazreen segera ya!! :)

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?


Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:
Nurul Fazreen bt Othman
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan



*These statments have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

2 comments:

  1. Wah luar biasa sekali ya min informasinya, saya juga ada informasi mengenai manfaat sperma untuk kesehatan yang bisa di simak di obatspermakosong.com

    ReplyDelete