Tuesday, 6 January 2015

A.V.E : Adakah Penting Pemeriksaan Kesihatan Pra Perkahwinan?

ujian darah
Ujian Darah


Pathlab menawarkan ujian kesihatan pra perkahwinan kepada semua pasangan di luar. Dengan kos hanya RM180 ke RM200 sahaja, pemeriksaan bagi kedua-dua lelaki dan wanita adalah melibatkan hemoglobin, kumpulan darahh, glukosa, urea, asid uric, kolesterol, trigliserida dan tambahan rubella bagi wanita.

Hanya sampel darah diperlukan untuk mendapatkan keputusan kesemua pemeriksaan yang dinyatakan. Untuk mendapatkan maklumat atau menjalani ujian kesihatan pra perkahwinan ini, anda bolehlah mengunjungi mana-mana klinik atau makmal Pathlab terdekat. Anda boleh melayari www.pathlab.com.my untuk mengetahui lokasi Pathlab di seluruh Malaysia.

Selain daripada Pathlab yang terdapat di seluruh Negara, hospital-hospital swasta turut menawarkan pakej pemeriksaan pra perkahwinan bagi pasanganyang mahu mendirikan rumah tangga.

[sumber majalah isihat]

Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:
Nurul Fazreen bt Othman
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, 7Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan*These statments have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

2 comments:

  1. bagus jugak kalau buat medical check up kan..senang kalau ada apa2 penyakit, boleh terus detect, nak2 kalau penyakit yg bahaya /berjangkit ke kan.

    ReplyDelete