Sunday, 19 October 2014

A.V.E : Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Siapa yang tak nak benda percuma kan. Semua orang (terutama orang perempuan) mesti suka nak dapat benda percuma ni. Apatah lagi bila benda yang dapat percuma tu memang sangat-sangat berbaloi seperti keahlian shaklee percuma ni. Kat sini terdpt beberapa cara nk dptkan membership free dalam Shaklee.


free membership


#1 Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma – Pembelian 3 Kotak Collagen Powder Shaklee

#2 Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma – Pembelian 2 Botol Vivix

#3 Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma - Membeli mana-mana produk Shaklee melebihi 200UV @ RM680++

Tawaran istimewa untuk anda bulan ni untuk dapatkan keahlian shaklee percuma dengan mudah. Jangan tunggu-tunggu lagi! Rugi tau kalau tak dptkan peluang ni.

Promosi hebat bulan Oktober 2014. Promo ESP kini kembali lagi. Syoknya..sememangnya ESP Shaklee adalah minuman favourite Fazreen. Wajib minum setiap pagi sebab nk cantik + nk kurus. Alahmdulillah bile minum setiap pagi tu perut akan rasa kenyang lebih lama. Tgh hari br mkn.


promo esp buy 6 free 1


Apa faedah kite beli promo ESP buy 6 free 1 ni?

1) Kite kumpul je 6 orang, pakat beli ESP sorang satu tak kire la kawan-kawan, mak, ayah, sedhager2, endot, suami, isteri then bile dah cukup uolls bleh dpt 1 canister ESP free of charge. Xyah byr dah. Minum free2 je.

2) Pembelian 1 set promo ni melayakkan anda mendapat KEAHLIAN PERCUMA kerana uv terkumpul untuk 6 canister ini adalah 234uv... untuk mendapat keahlian percuma sekurang-kurangnya anda perlu membeli minimum 200uv pada satu resit. Best tak? 

3) Selain keahlian percuma, pembelian set promo ini juga MELAYAKKAN ANDA MENERIMA BONUS JUALAN PERTAMA pada bulan akan datang. Secara tak langsung, perniagaan anda dah mula terbentuk!! Seronok tak dpt duit?

4) Dah alang-alang langkah asas jualan anda dah ada, anda boleh mendapatkan KONSULTASI PRODUK SERTA KONSULTASI BIZ SECARA PERCUMA SEUMUR HIDUP (RGL FIGHTERS)..biz part time anda. Suke3x.

Cara mudah untuk mendapat keahlian percuma ni bukan setakat beli promo je. Ade juga beli set promo tapi point xsampai 200UV jd uolls blom bleh layak nk dpt free membership. Caranya korang kene beli mane2 produk Shaklee kumpul2 cukup 200UV iaitu bersamaan RM680+ automatic korang dah layak dpt free membership. Senang tak nk dpt free membership Shaklee ni. Byk benefit yg kita akn dpt once kita join member Shaklee ni..


bonus shaklee



Sekiranya anda berminat untuk menyertai dan berbisnes bersama kami…

ANDA TELAH MEMBUAT PILIHAN YANG TEPAT DAN ANDALAH ORANG YANG KAMI CARI…

JANGAN MALU DAN SEGAN UNTUK CONTACT FAZREEN K

Kalau dah jadi ahli Shaklee, anda boleh refer Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Cabaran Blogging Bersama GengkiMomma, Awek Cute, Mummy Gojes 

Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:
Nurul Fazreen bt Othman
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, 7Kolam Ayer, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan

*These statments have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*

8 comments:

  1. Promosi bulan ni memang best. Bukan setakat dapat free membership, dapat free 1 canister ESP plak tu

    ReplyDelete
  2. macam best... teringin nk meniaga

    jeput singgga www.cikamal.com

    ReplyDelete
  3. promo bulan ni awesome kan :) rugi x grab kan kan..

    ReplyDelete
  4. Yg percuma mmg best kan.rugi tak grab
    http://mamaolin.blogspot.com/2014/10/kebaikan-set-penyusuan-shaklee.html

    ReplyDelete