Monday, 11 August 2014

A.V.E : Kelebihan ESP Shaklee, Hasilnya Memang Mengejutkan!

ESP Shaklee Bukan Sekadar Membantu Mengurangkan Letih Dan Kurang Bertenaga


esp best

Pada kebiasannya, para pelanggan yang membeli ESP daripada saya adalah kerana ingin memulihkan tenaga agar masalah rasa penat, letih dan kurang bertenaga dapat diatasi. Lebih-lebih lagi bagi ibu yang bekerjaya, memang sangat meminati ESP kerana selepas seharian bekerja mereka perlu pulang ke rumah untuk menguruskan rumahtangga pula. Jadi, kebanyakan para pelanggan yang mengambil ESP Shaklee memberikan feedback yang sangat positif.

testimoni esp

testimoni esp

Namun begitu, setelah saya menelusuri semua koleksi testimonial tentang ESP Shaklee dalan simpanan saya, sejujurnya saya sangat terkejut atau ‘flabbergasted’ dalam istilah tepatnya kerana saya tidak menjangka rupanya testimonial yang saya simpan dari kajian saya ini menunjukkan ESP adalah produk yang bukan sekadar membantu mengurangkan rasa penat, letih dan tak bertenaga, malah ESP mempunyai pelbagai khasiat yang insha-Allah boleh menyelesaikan masalah anda!


ESP Shaklee Lengkap Dengan Pelbagai Testimonial Yang Tidak Dijangka!Pelbagai testimonial lengkap yang tidak dijangka oleh kebanyakan dari kita. ESP Shaklee diambil untuk pelbagai tujuan. Saya ingin berkongsi dengan anda semua koleksi testimonial lengkap yang boleh dijadikan panduan untuk anda yang mencari penyelesaian kepada masalah anda selama ini.

1. Membantu mencantikkan kulit & memudarkan parut2 jerawat

Menurut testimonial di bawah, masalah kulit berminyak dan jerawat selesai setelah menggunakan ESP secara konsisten. Parut jerawat juga makin pudar! ESP Shaklee juga boleh dibuat sebagai masker.

testimoni kulit cantik

testimoni kulit cantik gebh

2. Membantu mengurangkan parut stretch mark
Setelah melahirkan anak, saya juga seperti anda semua, sangat tidak selesa dengan parut stretch mark yang tinggal selepas habis tempoh kehamilan. Sangat disyorkan untuk diambil bersama GLA Complex bagi kesan optimum.

testimoni strerch marks

3. Membantu membanyakkan penghasilan susu ibu
Penyusuan susu ibu amat penting bagi ibu yang berazam untuk menyusukan anak sehingga usia 2 tahun selaras dengan syariat. Pengambilan ESP membantu meningkatkan penghasilan susu ibu. Buktikan anda juga mampu seperti ibu hebat yang lain dapat menyusukan anak sehingga usia mencecah 2 tahun!

testimoni set menyusu

testimoni set menyusu

4. Membantu menurunkan berat badan
Berat badan adalah satu isu yang sering menghantui para wanita khususnya bagi ibu-ibu yang sudah beranak-pinak. Kenaikan berat badan memang membuat kita stress. Pengambilan ESP juga didapati dapat membantu menurunkan berat badan memandangkan apabila kita mengambil ESP Shaklee, tubuh akan sentiasa berasa kenyang dan kita akan dapat mengawal nafsu makan kita.

testimoni set kurus

testimoni set kurus

5. Membantu Ibu Menyusu/ Ibu Mengandung Kekal Bertenaga Sepanjang Berpuasa
Ibu-ibu yang menyusu dan hamil memang insan hebat atas muka bumi ini. Namun, supplemen juga diperlukan untuk para ibu yang menyusu dan mengandung dapat kekal bertenaga sepanjang berpuasa. 

set puasa

set puasa

6. Membantu memekatkan susu ibu
ESP Shaklee juga membantu memekatkan susu ibu.

set puasa

Kesimpulannya, saya sehingga kini masih lagi mengamalkan pengambilan ESP. Belum pernah ada pelanggan yang mengadu ESP Shaklee tidak mendatangkan kesan kepada mereka, jika mereka mengamalkan pengambilan mengikut jadual pemakanan yang saya tetapkan. Saya sangat suka untuk berkongsi khasiat ESP ini kerana ianya memang memberikan kesan positif kepada saya, kawan-kawan dan para pelanggan saya.
Justeru, bagi ibu-ibu atau kaum wanita yang masih lagi membuat pertimbangan dan review tentang ESP Shaklee ini, anda boleh menghubungi saya sekarang untuk konsultasi premium dan berterusan. In Shaa Allah.

[credit to celikvitamin.com]

Antara supplemen yang dicadangkan untuk kulit cantik, menyusu, kurus

Set kulit cantik.SILA KLIK GAMBAR

set kulit cantik


 Untuk pembelian ONLINE. Sila KLIK

 Order Now


Set Menyusu. SILA KLIK GAMBARUntuk pembelian ONLINE. Sila KLIK

 Order Now

Set Kurus Menawan. SILA KLIK GAMBAR

set kurus
Untuk pembelian ONLINE. Sila KLIK

 Order NowSet Ramadhan. SILA KLIK GAMBAR

set puasa

Untuk pembelian ONLINE. Sila KLIK

 Order Now

Sila baca DISCLAIMER

Anda juga boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut:

Nurul Fazreen bt Othman 
PM : www.facebook.com/awesomevitaminsever
SMS/Whatssap : 0137577753 (fazreen)
email: awesomevitaminsever@gmail.com
COD: Sekitar Bandaraya Johor Bahru, Taman Nong Chik, Taman Daya, Kangkar Tebrau, Pandan
*These statments have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease*


No comments:

Post a Comment